Μια νέα εποχή με όνομα PharmaΣΥΝ

Μια νέα εποχή με όνομα PharmaΣΥΝ

Ξεκινώντας από πολύ παλιά, πίσω στο 1948, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως εκείνη η πρώτη προσπάθεια για δημιουργία ενός συντεχνιακού φαρμακείου της ΠΕΟ, θα αγκαλιαζόταν και θα στηριζόταν από τον κόσμο, πετυχαίνοντας ισότητα και κοινωνική αλληλεγγύη για ένα τόσο σημαντικό αγαθό όπως είναι η υγεία.
Στις δεκαετίες που ακολούθησαν άλλαξαν πολλά και ακόμη περισσότερα διαφοροποιήθηκαν. Ωστόσο οι αξίες παρέμειναν σταθερές και αναλλοίωτες: Προσφορά εξατομικευμένων και ποιοτικών υπηρεσιών, και δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς προς τον άνθρωπο, το 2019 τα συντεχνιακά φαρμακεία της ΠΕΟ συμβλήθηκαν με το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ), στηρίζοντας έμπρακτα τη μεγάλη αυτή κοινωνική κατάκτηση.

Το 2022 αποτελεί ακόμη μία χρονιά ορόσημο για τα συντεχνιακά φαρμακεία της ΠΕΟ καθώς εισέρχονται σε μία νέα εποχή, με νέα επωνυμία, ανανεωμένη εικόνα και αναβαθμισμένες ποιοτικές υπηρεσίες, διατηρώντας πάντα τις ίδιες αρχές και αξίες. Μια νέα εποχή με όνομα PharmaΣΥΝ.

Έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες της υγείας του και την προσωπική επαφή, στα PharmaΣΥΝ θα βρείτε ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα φαρμακευτικών ειδών, προϊόντων ομορφιάς, καλλυντικών, προϊόντων παιδικής φροντίδας, παιδικά και φυτικά σκευάσματα. Ένα εύκολα προσβάσιμο δίκτυο καταστημάτων σε όλες τις πόλεις, καταρτισμένο από επαγγελματίες.

«Στα PharmaΣΥΝ, προτεραιότητα μας είσαστε όλοι εσείς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια και οι δικές σας ανάγκες για την υγεία και την ευεξία σας, μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, εφαρμόζοντας σύγχρονες – πρακτικές. Έγνοια μας είναι η δική σας φροντίδα»

Να είμαστε η πιο καινοτόμα Παγκύπρια αλυσίδα φαρμακείων που καθοδηγείται από την έντονη αίσθηση του κοινωνικού μας σκοπού. Να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας μέσω της καινοτομίας στο μάρκετινγκ, το εύκολα προσβάσιμο δίκτυο φαρμακείων, την προσφορά αποκλειστικών και μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, των επαγγελματικών συμβουλών, της εξατομικευμένης φροντίδας και πάνω απ’ όλα: την εστίαση στον άνθρωπο.

Tags: No tags

Comments are closed.