Η Ιστορία μας

demo-attachment-37-Subtraction-3

Το χθες

Το 1948 λειτούργησε στη Λευκωσία το πρώτο συντεχνιακό φαρμακείο της ΠΕΟ σε μία προσπάθεια να φέρει ισότητα και κοινωνική αλληλεγγύη ανάμεσα στις ασθενέστερα οικονομικά ομάδες του πληθυσμού. Από την αρχή της δημιουργίας μας σκοπός – ήταν να προσφέρουμε εξατομικευμένες ποιοτικές υπηρεσίες, χτίζοντας παράλληλα σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας. Μια προσπάθεια που αγκαλιάστηκε και στηρίχθηκε από τον κόσμο, καθιερώνοντας τα συντεχνιακά φαρμακεία της ΠΕΟ.

Τα χρόνια που ακολούθησαν τα συντεχνιακά φαρμακεία επεκτάθηκαν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Μετά το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία ακολούθησε το Φαρμακείο Συντεχνιών Αμμοχώστου (1953), το Φαρμακείο Το Λαϊκό Λεμεσού (1967), το Συντεχνιακό Φαρμακείο Αμμοχώστου – Λάρνακας (1968), και τα Συντεχνιακά Φαρμακεία Πάφου (1979 και 2013).

Το 2019 τα φαρμακεία μας συμβλήθηκαν από την πρώτη μέρα έναρξης του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) στηρίζοντας έμπρακτα τη μεγάλη αυτή κοινωνική κατάκτηση. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, τις ανάγκες υγείας του και την προσωπική επαφή, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα φαρμακευτικών ειδών, προϊόντων ομορφιάς, καλλυντικών, προϊόντων παιδικής φροντίδας, παιδικά και φυτικά σκευάσματα.

Το σήμερα

Το αύριο

Κρατώντας τις αρχές με τις οποίες ξεκινήσαμε και τις αξίες της κοινωνικής αλληλεγγύης, τα συντεχνιακά φαρμακεία της ΠΕΟ εισέρχονται το 2022 δυναμικά σε μια νέα εποχή, με νέο όνομα, ανανεωμένη εικόνα και αναβαθμισμένες ποιοτικές υπηρεσίες. Μια νέα εποχή με όνομα PharmaΣΥΝ.

Στα PharmaΣΥΝ, προτεραιότητα μας είσαστε όλοι εσείς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια και οι δικές σας ανάγκες για την υγεία και την ευεξία σας, μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων, εφαρμόζοντας σύγχρονες – πρακτικές.

Στα PharmaΣΥΝ έγνοια μας είναι η δική σας φροντίδα.

about pharmasyn